Copenhagen Gospel Choir

Copenhagen Gospel Choir startede i august 2006 i en frikirke på Frederiksberg, som hed Cafékirken. Året efter flyttede koret til Valby og hed på det tidspunkt Valby Gospel Choir. Siden januar 2009 har koret været i Timotheuskirken. I september 2009 rundede koret 100 medlemmer og i foråret 2013 var der ca. 190 tilmeldte. Oktober 2013 tog koret navnet Copenhagen Gospel Choir. Foråret 2014 kom koret op på over 200 korsangere.

Copenhagen Gospel Choir har optrådt med følgende solister: Lene Nørrelykke, Laura Kjærgaard, Claes Wegener, Nina Luna, Sofie Hermind, Susanne Wiik Kalvåg og Andreas Hejslet. Koret har også optrådt på Plænen i Tivoli i både 2010 og 2013 i forbindelse med Tivoli Gospel Festival.

Vi øver hver torsdag, fordelt på 2 hold:
 ·  Hold 1: Kl. 17:00 – 19:00
 ·  Hold 2: Kl. 19:30 – 21:30
Vælg det hold der passer dig bedst.

Sted: Timotheuskirken,
Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby.
Lige ved Langgade Station.

Korleder: Anders Butenko.

Pris: 715 kr. pr. halvårssæson.


Vi har 2 sæsoner om året:
 ·  Forårssæsonen: Fra slutningen af januar til og med afslutningskoncerten i juni.
 ·  Efterårssæsonen: Fra slutningen af august til og med afslutningskoncerten i december.

Se mere info om koret på www.butenko.dk.

Visionen bag koret er, at der skal være plads til alle, og derfor er der heller ingen optagelsesprøve. Vi synger glade og livsbekræftende sange.

Hver halvårssæson afsluttes med en stor gospelkoncert med fuldt band, som plejer at være besøgt af flere hundrede publikummer. Copenhagen Gospel Choir har også optrådt på Plænen i Tivoli i både 2010 og 2013 i forbindelse med Tivoli Gospel Festival.

Koret er ledet af Anders Butenko. Han er uddannet på konservatoriet i København og har gennem de sidste 15 år medvirket som både solist og backingsanger på en række CD produktioner.

Læs mere på:  Copenhagen Gospel Choir. Syng med i stort gospelkor i København. (butenko.dk)

 

 

   kommende datoer for Copenhagen Gospel Choir