Timotheus Filmklub

Timotheus Filmklub er åben for alle interesserede og går ganske enkelt ud på at se nogle gode film sammen. Filmene vises i kirkerummet på kirkens store lærred, som måler 2,5 m. x 4,5 m. og i opløsning fullHD (1920X1080). Vi har behagelige stole med hynder, varme i gulvet og rigtig god lyd. Under filmen er det muligt at nyde en øl eller vand til kr. 10,- pr. stk.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af filmklubben, kan du tilmelde dig her på siden til højre, så vil du komme på en mailliste, hvor du får mere information, når næste filmaften nærmer sig. Du er også velkommen til bare at dukke op på filmaftenen.

I Timotheus filmklub vælger vi i fællesskab, hvilke film vi vil have på programmet. Medlemmer er altid meget velkomne til at sende en mail til matr@km.dk med forslag til film.

Kommende datoer for Timotheus Filmklub

25sep kl. 20:00