Timotheus Filmklub

Timotheus Filmklub er åben for alle interesserede og går ganske enkelt ud på at se nogle gode film sammen. Filmene vises i kirkerummet på kirkens store lærred, som måler 2,5 m. x 4,5 m. og i opløsning fullHD (1920X1080). Vi har behagelige stole med hynder, varme i gulvet og rigtig god lyd. Under filmen er det muligt at nyde en øl eller vand til kr. 10,- pr. stk.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af filmklubben, kan du sende en mail til Timotheus.sogn@km.dk, så vil du komme på en mailliste, hvor du får mere information, når næste filmaften nærmer sig. Du er også velkommen til bare at dukke op på filmaftenen.

I Timotheus filmklub vælger vi i fællesskab, hvilke film vi vil have på programmet. Medlemmer er altid meget velkomne til at sende en mail til matr@km.dk med forslag til film.

Kommende datoer for Timotheus Filmklub

25sep kl. 20:00