Kirkeyoga

Kirkeyoga er blid aftenyoga i kirken: Rolige, fysiske øvelser, som kan hjælpe dig til at give slip på dagens stress og bekymringer - og mærke ro, glæde og forbundethed med dig selv og med omverdenen.

Vi laver klassiske yogaøvelser, som indebærer både fysiske - og åndedrætsøvelser. Yogaen træner både din styrke, smidighed og opmærksomhed.

Kirkeyoga er for både begyndere og erfarne. Øvelserne laves på yogamåtter i kirkerummet. Kom i tøj, som du kan bevæge dig i.

Kirken har yogamåtter, men man må meget gerne tage sin egen med.

Kom gerne 5 minutter før, så alle er klar kl. 20.00
Deltagerne opfordres til at betale 40 kr., der lægges i kirkebøssen eller betales med MobilePay.

Om underviseren

Tiia er yogalærer (uddannet fra Hamsa Yoga, København), massageterapeut, skuespiller og medejer af yogastudiet "Yoga med vinger". Hun underviser både børn, familier og voksne.

Tiia er født i Helsinki (1970) og vokset op i Finland. Hun har boet i Danmark de seneste 20 år, er dansk gift, har to teenage-børn og bor i Valby. Læs mere om Tiia på: www.tiiakotkas.dk www.yogamedvinger.dk

Kommende datoer for kirkeyoga

16dec kl. 20:00

Kirkeyoga