Kom og få en god oplevelse med dit barn.

Sammen med en uddannet musikpædagog synger, leger og danser vi. Vi bruger både salmer, remser og børnesange for at skabe et magisk oplevelses univers for dig og dit barn.

Holdene er for alle – fædre, mødre, bedsteforældre, barnepiger, dagplejemødre eller andre, der har lyst til at få en anderledes oplevelse sammen med barnet.

Tvillinger (og trillinger) er meget velkomne.

Der bydes altid på en forfriskning i krypten til forældrene, som har mulighed for at sidde og hygge efter babysalmesangen.

Det vil være om tirsdagen kl. 10.00 og kl. 11.00

Pris for 8 gange: 200 kr.

Underviser: Amalie Benzon

Amalie Benzon har undervist i musik, rytmik og babysalmesang de seneste 6 år.
Amalie har studeret på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med musikpædagogik og sang som hovedfag.
Amalie er ansat ved Lutherkirken, Gl. Holte Kirke, samt ved musikskolen Musmik, hvor hun underviser børn i alderen 0-7 år i musik og rytmik. Hun bruger ofte bevægelse og dans i musikundervisningen.

Yderligere oplysninger fås hos Margrethe Tranberg på matr@km.dk og tilmelding foregår ved at kontakte Jesper Frost Rasmussen på timotheus.sogn@km.dk

Der starter nye hold den 20. august

Man kan tilmelde sig til de nye hold via nedenstående formular

Da det ene hold er optaget, bedes man kontakte kirkekontoret, hvis man ønsker at deltage.

Kommende datoer for Babymusik

27aug kl. 10:00