KIRKEGULVET RENOVERES

Vores kirkegulv skal renoveres i juli måned og vi kan derfor ikke holde gudstjenester i vores flotte, lyse kirkerum i den periode. Vi har indgået aftale med Valby Søndre Sogn om at henvise vores menighed til Johannes Døbers Kirke og Margrethekirken til gudstjenester i juli måned.

Bemærk: Kirkekontoret har åbent som normalt og du kan altid ringe, hvis du har spørgsmål.

Har du brug for kirkebil skal denne bestilles på kontoret fredagen forinden senest kl. 12.00

NY PRÆST I TIMOTHEUSKIRKEN

Det er med stor glæde og begejstring, at vi kan præsentere Trine Amalie Fog Christiansen som ny fastansat præst her ved kirken. Hun overtager embedet efter Margrethe Tranberg, der i maj gik på pension. Vi har allerede fornøjelsen af at have Trine Amalie i huset, og vi glæder os alle over, at hun bliver en fast del af truppen. Der afholdes indsættelse søndag d. 6. september, hvor alle er velkomne.

Kære alle

Tak til alle jer, der har taget så godt imod mig. Tak til alle i kirken - ansatte, menighedsråd og frivillige - for tilliden, jeres store arbejde og godt humør. Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at være med end i Timotheus: lyst, varmt, sjovt, dybt, levende, eftertænksomt og festligt. Jeg glæder mig til at være en del af kirken, byen og det super gode arbejdsfællesskab omkring Timotheuskirken. På glædeligt gensyn i kirken og kvarteret,

Trine Amalie

Sommeren er over os og her kan du følge med i vores aktiviteter i juni og juli måned.

Du kan også følge kirkens Facebookside.