Vi søger ny Kirke- og kulturmedarbejder 

Vore nuværende Kirke- og kulturmedarbejder Emily Andersen, har desværre valgt at stoppe, da hun vil læse videre.

Det gør at vi har brug for en ny Kirke- og kulturmedarbejder, så hvis du har lyst til at arbejde i en kirke, stå for PR, børne/ungearbejde og holde frokost med dem over 60, så se stillingsopslaget her.

Kom og sig farvel til Emily på onsdag til Morgensang #45, hvor hun er vært med temaet "Afskedsange"

 

Ny præst

 

Jeg hedder Pernille Vinge Karlsson, og det er med stor glæde og forventning, at jeg 1. januar 2020 tiltræder som præst i Valby Søndre Sogn 75 % og Timotheuskirken 25%.

Jeg blev cand. theol. fra Københavns universitet i november 2017 og afsluttede pastoralseminariet i København i december 2017. Efterfølgende har jeg arbejdet i en smykkebutik og brugt min fritid på forskelligt frivilligt arbejde, venner og familie og som kirkegænger, hvor jeg har forsøgt at se kirken udefra og lade mig inspirere af forskellige måder at lave kirke på. Kirke, tro og kristendom har ikke fyldt meget i min opvækst, men jeg har altid følt mig hjemme og velkommen i kirken. Jeg er opvokset i et hjem på Møn uden bibel og klaver, hvor der altid har været kaffe på kanden, en ekstra plade i køkkenbordet og plads til enhver, der kom forbi. Jeg er rundet af efterskole- og højskole ophold, men det lå ikke i kortene, at jeg skulle få et ønske om at blive præst. Det var tilfældigheder, der i første omgang bragte mig til Det Teologiske Fakultet, men jeg blev fra første dag betaget af studiet og dets mangfoldige fag.


Jeg er optaget af at kommunikere og udtrykke tro, kirke og kristendom i et sprog, der er relevant og forståeligt for det menneske, jeg møder. Jeg ser glimt af teologi i de fleste af mine indtryk og oplevelser og har gennem min studietid haft en særlig interesse for forholdet mellem dogmatik og praktik og derudover for brugen af Bibelen, tro og eksistens i litteratur, kunst, film og tv.


Jeg er et socialt og nysgerrigt menneske, der holder af at omgås både store og små. Jeg finder inspiration i en god bog, en gåtur, et hverdagsøjeblik over køledisken i netto eller en solskinsmorgen.


Jeg ser frem til at møde jer, lære sognene at kende og høre hvordan I ønsker, at jeres kirker skal være.

Kom og mød Pernille til Meditationsgudstjenesten d. 31. august kl. 17.00 eller til højmessen søndag d. 2/2 kl. 10.30