×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 28. september 2020, kl. 20:00

Kirkeyoga er blid, meditativ aftenyoga i kirken: Rolige, fysiske øvelser, som kan hjælpe dig til at give slip på dagens stress og bekymringer - og mærke ro, glæde og forbundethed med dig selv og med omverdenen.

Vi laver klassiske yogaøvelser, som indebærer både fysiske - og åndedrætsøvelser. Yogaen træner både din styrke, smidighed og opmærksomhed.

Kirkeyoga er for voksne; både begyndere og erfarne. Øvelserne laves på yogamåtter i kirkerummet. Kom i tøj, som du kan bevæge dig i.

Kirken har yogamåtter, men man må meget gerne tage sin egen med.

Kom gerne 5 minutter før, så alle er klar kl. 20.00 Deltagerne opfordres til at betale 40 kr., der lægges i kirkebøssen eller betales med MobilePay. 

 

Om underviseren:

Tiia er yogalærer (uddannet fra Hamsa Yoga, København), massageterapeut, skuespiller og medejer af yogastudiet "Yoga med vinger". Hun underviser både børn, familier og voksne.

Tiia er født i Helsinki (1970) og vokset op i Finland. Hun har boet i Danmark de seneste 23 år, er dansk gift, har to voksne børn og bor i Valby. Læs mere om Tiia på: www.tiiakotkas.dk www.yogamedvinger.dk

Kirkeyoga
Medvirkende
Tiia Kotkas
Sted Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby