• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 2. juni 2020, kl. 10:30

Nu kan du igen gå til babymusik i Timotheuskirken.

Det er med stor glæde, vi nu kan slå dørene op for babymusikken igen.

I perioden 26. maj til og med 30. juni er der mulighed for at komme i kirken og få en god oplevelse med dit barn. Vi synger, leger og danser og bruger både salmer, remser og børnesange for at skabe et magisk oplevelses univers for dig og dit barn.

Holdene er for alle – fædre, mødre, bedsteforældre, barnepiger, dagplejemødre eller andre, der har lyst til at få en anderledes oplevelse sammen med barnet.

Tvillinger (og trillinger) er meget velkomne.

Vi opretter i denne periode kun ét hold for aldersgruppen 3-12 måneder, og i disse tider opfordrer vi til, at I tager egne tæpper/babydyner med.

Holdet vil ligge om tirsdagen kl. 10.30 og kræver ikke tilmelding, men vi kan kun lukke de første 10 forældre ind grundet COVID-19.

Pris: gratis i perioden 26. maj - 30. juni (Normalpris for 8 gange: 200 kr.)

Underviser: Regitze Tetzlaff

Regitze har arbejdet med babysalmesang siden 2010 og  har været tilknyttet Timotheuskirken siden 2015. Yderligere oplysninger fås på hjemmesiden eller hos Regitze  på rete@km.dk.

Nye hold starter den 18. august (3-12 måneder & 1-3 år)

Tilmelding foregår ved hjælp af nedenstående formular

Sted Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby