Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Solokoncert med Signe Svendsen

Dato
Tirsdag d. 20. juni 2023, kl. 19:30
Sted
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

Denne skønne sommeraften glæder vi os til at byde velkommen til en fin solokoncert med Signe Svendsen. 

Signe er en af de ypperste sangskrivere, vi har på den danske musikscene i disse år. Hun har senest udgivet sit femte soloalbum, Hvem vil Ikke Elskes Igen, som blev stærkt kritikerrost, og som Politiken kårede som én af de 10 bedste plader i 2022. Med sangene på albummet rækker kunstneren ud efter kærligheden hos både elskeren, søsteren, ungdomskæresten og sig selv. Signe Svendsen viser bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om, når hun dykker ned i mørket og kærlighedens vildveje med en helt særlig autenticitet.

Noget af det fineste ved at opleve en solokoncert med Signe Svendsen er den intimitet og det nærvær, der opstår mellem hende og publikum. Sangene får med hendes guitarakkompagnement lov at stå helt enkle og intense, og som den erfarne musiker og sceneperson hun er, formår Signe Svendsen også mellem numrene at få pirket lidt til vores fælles virkelighed, hvor alvorlig eller komisk den så end er.

Signe Svendsen har hele foråret turneret landets koncertsale tynde. Nu glæder vi os til at byde både Signe og publikum inden for i Timotheuskirken i Valby til en poetisk og minderig, musikalsk sommeraften.  

Alle er velkomne, og der er fri entré.